«Всеосвіта» вітає з Днем безпечного інтернету

«Всеосвіта» вітає з Днем безпечного інтернету – і запрошує взяти участь у конкурсі «Основи кібербезпеки»

11 лютого 2020 року світ відзначає День безпечного Інтернету (Safer Internet Day, SID), коли відповідальні користувачі обіцяють об'єднати свої сили по всій земній кулі, щоби працювати «Разом для кращого Інтернету».
Завдяки інтернету ми маємо безліч можливостей вчитися, обмінюватися, брати участь у подіях, творити. Однак користування інтернетом має серйозні ризики для своїх користувачів – особливо вразливі тут діти: проблеми конфіденційності, кібербулінг, дезінформація, отримання потенційно шкідливого контенту, секстинг, фінансові онлайн-оборудки – і це лише маленька частина переліку.
Як ми можемо покращити ситуацію, надихати позитивні зміни у сфері безпеки в інтернеті? Принаймні ми можемо підвищувати обізнаність кожного щодо важливих проблем у цій сфері.
Саме задля цього цьому День безпечного Інтернету був заснований у 2004 році Insafe – європейською мережею центрів обізнаності, які сприяють безпечному, відповідальному використанню інтернету й мобільних пристроїв молодими людьми.

Опановуйте безпечнийінтернету безкоштовному конкурсі «Основи кібербезпеки» від «Всеосвіти»! Конкурс є абсолютно безкоштовним, тому радимо зареєструвати весь клас, щоб ознайомити з кібербезпекою якомога більшу кількість дітей.
Кожний учасник конкурсу отримає можливість взяти участь в акції «Я – за основи кібербезпеки», яка проводиться в рамках конкурсу.10 найактивніших класів отримають у подарунок від української компаніїBitKitконструктор «АкроБот»!
Поспішайте зареєструватись!
Сторінка конкурсу:https://vseosvita.ua/konkurs
Кiлькiсть переглядiв: 541

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.